Privacy-verklaring

Petra Pilates, gevestigd aan Burgemeester Jonkheer H. van den Boschstraat 44, 3958 CD te Amerongen, is verantwoordelijk voor de verwerking van persoonsgegevens zoals weergegeven in deze privacyverklaring.
  • Contactgegevens

    Website: https://www.petrapilates.nl
    Adres: Petra Pilates
    Allemanswaard 27
    3958KA Amerongen
    Telefoon: 0657580126
    W. Edelenbos is de Functionaris Gegevensbescherming van Petra Pilates. Hij is te bereiken via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

  • Persoonsgegevens die wij verwerken

    Petra Pilates verwerkt je persoonsgegevens doordat je gebruik maakt van onze diensten. Hieronder vind je een overzicht van de persoonsgegevens die wij verwerken:
    - Voor- en achternaam
    - Adresgegevens
    - Telefoonnummer
    - E-mailadres
    - Bankrekeningnummer
  • Bijzondere en/of gevoelige persoonsgegevens die wij verwerken

    Onze website en/of dienst heeft niet de intentie gegevens te verzamelen over websitebezoekers die jonger zijn dan 16 jaar. Tenzij ze toestemming hebben van ouders of voogd. We kunnen echter niet controleren of een bezoeker ouder dan 16 is. Wij raden ouders dan ook aan betrokken te zijn bij de online activiteiten van hun kinderen, om zo te voorkomen dat er gegevens over kinderen verzameld worden zonder ouderlijke toestemming. Als je er van overtuigd bent dat wij zonder die toestemming persoonlijke gegevens hebben verzameld over een minderjarige, neem dan contact met ons op via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., dan verwijderen wij deze informatie.
  • Met welk doel en op basis van welke grondslag wij persoonsgegevens verwerken

    Petra Pilates verwerkt jouw persoonsgegevens voor de volgende doelen:
    - Het afhandelen van jouw betaling
    - Je te informeren over wijzigingen van onze diensten en producten
  • Geen geautomatiseerde besluitvorming

    Petra Pilates neemt niet op basis van geautomatiseerde verwerkingen besluiten over zaken die (aanzienlijke) gevolgen kunnen hebben voor personen. Het gaat hier om besluiten die worden genomen door computerprogramma's of -systemen, zonder dat daar een mens (bijvoorbeeld een medewerker van Petra Pilates) tussen zit.
  • Hoe lang we persoonsgegevens bewaren

    Petra Pilates bewaart je persoonsgegevens niet langer dan strikt nodig is om de doelen te realiseren waarvoor je gegevens worden verzameld. Wij bewaren al de gegevens die je hebt ingevoerd op de website bij aanmelding zolang als nodig is voor een correcte afhandeling van betalinen en voor het verstrekken van informatie over onze lessen. Zodra je aangeeft geen les meer bij ons te willen volgen verwijderen wij je gegevens.
  • Delen van persoonsgegevens met derden

    Petra Pilates verstrekt uitsluitend aan derden en alleen als dit nodig is voor de uitvoering van onze overeenkomst met jou of om te voldoen aan een wettelijke verplichting.
  • Cookies, of vergelijkbare technieken, die wij gebruiken

    Petra Pilates gebruikt geen cookies of vergelijkbare technieken.
  • Gegevens inzien, aanpassen of verwijderen

    Je hebt het recht om je persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen. Daarnaast heb je het recht om je eventuele toestemming voor de gegevensverwerking in te trekken of bezwaar te maken tegen de verwerking van jouw persoonsgegevens door Petra Pilates en heb je het recht op gegevensoverdraagbaarheid. Dat betekent dat je bij ons een verzoek kan indienen om de persoonsgegevens die wij van jou beschikken in een computerbestand naar jou of een ander, door jou genoemde organisatie, te sturen.
    Je kunt een verzoek tot inzage, correctie, verwijdering, gegevensoverdraging van je persoonsgegevens of verzoek tot intrekking van je toestemming of bezwaar op de verwerking van jouw persoonsgegevens sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..
    Om er zeker van te zijn dat het verzoek tot inzage door jou is gedaan, vragen wij jou een kopie van je identiteitsbewijs met het verzoek mee te sturen. Maak in deze kopie je pasfoto, MRZ (machine readable zone, de strook met nummers onderaan het paspoort), paspoortnummer en Burgerservicenummer (BSN) zwart. Dit ter bescherming van je privacy. We reageren zo snel mogelijk, maar binnen vier weken, op jouw verzoek .
    We willen je er tevens op wijzen dat je de mogelijkheid hebt om een klacht in te dienen bij de nationale toezichthouder, de Autoriteit Persoonsgegevens. Dat kan via de volgende link: https://autoriteitpersoonsgegevens.nl/nl/contact-met-de-autoriteit-persoonsgegevens/tip-ons
  • Hoe wij persoonsgegevens beveiligen

    Petra Pilates neemt de bescherming van jouw gegevens serieus en neemt passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan. Als jij het idee hebt dat jouw gegevens toch niet goed beveiligd zijn of er zijn aanwijzingen van misbruik, neem dan contact met ons op via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..
    Petra Pilates heeft de volgende maatregelen genomen om jouw persoonsgegevens te beveiligen:
    - Beveiligingssoftware, zoals een virusscanner en firewall.
    - TLS (voorheen SSL). Wij versturen jouw gegevens via een beveiligde internetverbinding. Dit kun je zien aan de adresbalk 'https' en het hangslotje in de adresbalk.
    - SPF is een internetstandaard die wij gebruiken om te voorkomen dat jij uit onze naam e-mails ontvangt die virussen bevatten, spam zijn of bedoeld zijn om persoonlijke (inlog)gegevens te bemachtigen.
  • Slimme sleutelhanger

    Om 'in te checken' bij de lessen wordt een 'slimme sleutelhanger' uitgereikt. Op deze sleutelhanger staan geen persoonlijke gegevens, enkel een volgnummer waaronder de cursist bij ons bekend bent. Verlies van de sleutelhanger betekent dus geen verlies van persoonlijke gegevens.

  • Contactgegevens

    Website: https://www.petrapilates.nl
    Adres: Petra Pilates
    Allemanswaard 27
    3958KA Amerongen
    Telefoon: 0657580126
    W. Edelenbos is de Functionaris Gegevensbescherming van Petra Pilates. Hij is te bereiken via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

  • Persoonsgegevens die wij verwerken

    Petra Pilates verwerkt je persoonsgegevens doordat je gebruik maakt van onze diensten. Hieronder vind je een overzicht van de persoonsgegevens die wij verwerken:
    - Voor- en achternaam
    - Adresgegevens
    - Telefoonnummer
    - E-mailadres
    - Bankrekeningnummer
  • Bijzondere en/of gevoelige persoonsgegevens die wij verwerken

    Onze website en/of dienst heeft niet de intentie gegevens te verzamelen over websitebezoekers die jonger zijn dan 16 jaar. Tenzij ze toestemming hebben van ouders of voogd. We kunnen echter niet controleren of een bezoeker ouder dan 16 is. Wij raden ouders dan ook aan betrokken te zijn bij de online activiteiten van hun kinderen, om zo te voorkomen dat er gegevens over kinderen verzameld worden zonder ouderlijke toestemming. Als je er van overtuigd bent dat wij zonder die toestemming persoonlijke gegevens hebben verzameld over een minderjarige, neem dan contact met ons op via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., dan verwijderen wij deze informatie.
  • Met welk doel en op basis van welke grondslag wij persoonsgegevens verwerken

    Petra Pilates verwerkt jouw persoonsgegevens voor de volgende doelen:
    - Het afhandelen van jouw betaling
    - Je te informeren over wijzigingen van onze diensten en producten
  • Geen geautomatiseerde besluitvorming

    Petra Pilates neemt niet op basis van geautomatiseerde verwerkingen besluiten over zaken die (aanzienlijke) gevolgen kunnen hebben voor personen. Het gaat hier om besluiten die worden genomen door computerprogramma's of -systemen, zonder dat daar een mens (bijvoorbeeld een medewerker van Petra Pilates) tussen zit.
  • Hoe lang we persoonsgegevens bewaren

    Petra Pilates bewaart je persoonsgegevens niet langer dan strikt nodig is om de doelen te realiseren waarvoor je gegevens worden verzameld. Wij bewaren al de gegevens die je hebt ingevoerd op de website bij aanmelding zolang als nodig is voor een correcte afhandeling van betalinen en voor het verstrekken van informatie over onze lessen. Zodra je aangeeft geen les meer bij ons te willen volgen verwijderen wij je gegevens.
  • Delen van persoonsgegevens met derden

    Petra Pilates verstrekt uitsluitend aan derden en alleen als dit nodig is voor de uitvoering van onze overeenkomst met jou of om te voldoen aan een wettelijke verplichting.
  • Cookies, of vergelijkbare technieken, die wij gebruiken

    Petra Pilates gebruikt geen cookies of vergelijkbare technieken.
  • Gegevens inzien, aanpassen of verwijderen

    Je hebt het recht om je persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen. Daarnaast heb je het recht om je eventuele toestemming voor de gegevensverwerking in te trekken of bezwaar te maken tegen de verwerking van jouw persoonsgegevens door Petra Pilates en heb je het recht op gegevensoverdraagbaarheid. Dat betekent dat je bij ons een verzoek kan indienen om de persoonsgegevens die wij van jou beschikken in een computerbestand naar jou of een ander, door jou genoemde organisatie, te sturen.
    Je kunt een verzoek tot inzage, correctie, verwijdering, gegevensoverdraging van je persoonsgegevens of verzoek tot intrekking van je toestemming of bezwaar op de verwerking van jouw persoonsgegevens sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..
    Om er zeker van te zijn dat het verzoek tot inzage door jou is gedaan, vragen wij jou een kopie van je identiteitsbewijs met het verzoek mee te sturen. Maak in deze kopie je pasfoto, MRZ (machine readable zone, de strook met nummers onderaan het paspoort), paspoortnummer en Burgerservicenummer (BSN) zwart. Dit ter bescherming van je privacy. We reageren zo snel mogelijk, maar binnen vier weken, op jouw verzoek .
    We willen je er tevens op wijzen dat je de mogelijkheid hebt om een klacht in te dienen bij de nationale toezichthouder, de Autoriteit Persoonsgegevens. Dat kan via de volgende link: https://autoriteitpersoonsgegevens.nl/nl/contact-met-de-autoriteit-persoonsgegevens/tip-ons
  • Hoe wij persoonsgegevens beveiligen

    Petra Pilates neemt de bescherming van jouw gegevens serieus en neemt passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan. Als jij het idee hebt dat jouw gegevens toch niet goed beveiligd zijn of er zijn aanwijzingen van misbruik, neem dan contact met ons op via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..
    Petra Pilates heeft de volgende maatregelen genomen om jouw persoonsgegevens te beveiligen:
    - Beveiligingssoftware, zoals een virusscanner en firewall.
    - TLS (voorheen SSL). Wij versturen jouw gegevens via een beveiligde internetverbinding. Dit kun je zien aan de adresbalk 'https' en het hangslotje in de adresbalk.
    - SPF is een internetstandaard die wij gebruiken om te voorkomen dat jij uit onze naam e-mails ontvangt die virussen bevatten, spam zijn of bedoeld zijn om persoonlijke (inlog)gegevens te bemachtigen.
  • Slimme sleutelhanger

    Om 'in te checken' bij de lessen wordt een 'slimme sleutelhanger' uitgereikt. Op deze sleutelhanger staan geen persoonlijke gegevens, enkel een volgnummer waaronder de cursist bij ons bekend bent. Verlies van de sleutelhanger betekent dus geen verlies van persoonlijke gegevens.

KVK: 76256278 BTW: NL0030667703850